fbpx
Mercedes Maybach EQS

Dette er Mercedes Maybach EQS konsept

Det elektriske luksusdyret Mercedes Maybach EQS konsept

For å raskt gi deg en idé om hvordan elektriske Mercedes Maybach EQS konsept blir, kan du smake på denne setningen fra Broom:

Skiluken bak er erstattet med et champagne-kjøleskap. Koppholdere til colaflasken din finnes ikke, her er det champagneglass-holder, må vite. Broom.no

Mercedes Maybach EQS
Du lider ikke som passasjer i denne elbilen, Foto: Mercedes Norge

 

Maybach som elbil, pris og levering?

Maybach EQS konsept har ennå ingen lanseringsdato og derfor heller ingen leveringsdato eller pris.

Luksusfølelsen sitter i Maybachs interiør

Dette blir en Maybach slik vi allerede er vant til å se og oppleve den, men tatt flere nivå videre. Med denne konseptmodellen vil Mercedes sørge for at Maybach skal fortsette å assosieres med den luksusstandarden som Karl Maybach satte helt tilbake i 1921.

 

Mercedes Maybach EQS
Mercedes Maybach EQS konsept, Foto: Mercedes Norge

 

Bilmerket spøker heller ikke når det snakkes om luksus. De mener rungende alvor, og skriver i sin pressemelding at: Standard vaseinnsats inviterer deg til å ta med blomsterdekorasjoner, og dermed ta naturen inn i interiøret. Under har du et stort lagringsområde med god plass til individuelle utstyrsmuligheter, som for eksempel sammenleggbare bord, en eske med champagneglass eller et kjøleskap.

Mercedes beskriver baksetet i Maybach EQS som en førsteklasses suite med to sjenerøse seter. Her finner du også High-End Rear Seat Entertainment System så du ikke skal kjede deg på turen. Med SUV-designet blir plassen også definitivt god nok til at du virkelig skal kunne lene deg tilbake.

Les mer: Her er alle elbilene fra Mercedes.

Maybach konsept er en elektrisk luksus-SUV med 600 kilometer rekkevidde

Mercedes Maybach EQS
Mercedes Maybach EQS konsept blir en spektakulær luksus-elbil Foto: Mercedes Norge

 

Det som kanskje er mest interessant med konseptmodellen som er presentert, er at den er den første helelektriske SUVen i luksussegmentet som er presentert.

Broom drar kjensel på alt fra skip til et mer folkelig SUV-design på konseptmodellen: Ikke bare er den DIGER, men fronten er så stor og massiv at det nesten ser ut til at Danskebåten har fått hjul å rulle på. I kjent stil serverer Maybach sin egen stil på den enorme grillen. Sett bakfra, minner bilen faktisk ganske mye om den langt mer folkelige EQC, med blant annet LED-lysene som strekker seg over hele bredden.

 

Mercedes Maybach EQS
Elbil helt utenom det vanlige, lenge leve luksus! Foto: Mercedes Norge

 

Samme arkitektur som Mercedes luksusbiler

Designet på konseptmodellen er ellers sømløst og elegant og den tofargede estetikken er fortsatt på plass. Det samme er Maybach-grillen som er elsket av mange for nettopp sin overdådighet.

Tross størrelsen, skal denne konsept-elbilen ha en solid rekkevidde på 600 kilometer. Mercedes forteller at arkitekturen til Maybach EQS konsept er basert på hvordan luksus-elbiler fra Mercedes-Benz er bygget. Maybach EQS konseptmodell blir derfor også en indikator på hvordan EQS SUV kan bli seendes ut. Du kan lese mer om Mercedes EQS her.

Har du spørsmål? Kontakt oss uforpliktende her:

     

    Kilder: Mercedes-Benz NTB, Mercedes-Benz.com