fbpx
Mercedes-Benz EQC

Mercedes EQC – alt du trenger å vite

Mercedes EQC er en elektrisk SUV med habil rekkevidde

Mercedes-Benz EQC er en elbil-SUV med praktisk rekkevidde på over 400 kilometer og 4MATIC firehjulstrekk. Bilen har et høyt utstyrsnivå som standard og kan blant annet leveres med tilhengerfeste.

Fakta om EQC:

 • Rekkevidde på inntil 414 kilometer
 • Hengerfeste som tar opptil 1.800 kilo (med brems)
 • Bagasjerom 500 liter
 • Taklast inntil 75 kilo
 • Hestekrefter 408
 • Levering:Kort levering, 14 dagers leveringstid
Mercedes-Benz EQC
Elbilen fra Mercedes, EQCFoto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Mercedes EQC test av rekkevidde

Den elektriske SUVen har en rekkevidde som er oppgitt til inntil 414 km etter WLTP-standarden. To motorer på til sammen 408 hestekrefter og dreiemoment på 760 Nm tar deg fra 0 – 100 på 5,1 sekunder.

Da Teknisk Ukeblad testet elbilen på vinterføre, konkluderte de med at den har et: anstendig forbruk på langtur om vinteren. (…) Utetemperaturen lå på rundt 8 grader. Veiene var bare, men fuktige, det var ikke nedbør, og det var nordvestlig lett bris. Etter 153 kilometer var forbruket i snitt 23,4 kWh/100 km. Det er innenfor forbruket Mercedes-Benz oppgir for bilen. Under disse forholdene skulle bilen klare en rekkevidde på 341 kilometer. 

Journalistene i TU legger også til at: Vi liker at bilen kjennes som et kvalitetsprodukt. Det er ingenting som minner om Teslas litt hastige byggekvalitet. Ingen skrangling eller dørpakninger som ikke helt passer.

Har du spørsmål? Send de uforpliktende til oss her:

   

  Elbilen lades fra 10 prosent – 80 prosent i løpet av 40 minutter med hurtiglading på opptil 110 kiloWatt. Den tilgjengelige batterikapasiteten er på 80 kiloWattime netto.

  EQC støtter CCS-standarden og er kompatibel med både Type 2 og CCS (AC og DC).

  Mercedes-Benz EQC
  Bagasjerommet byr på rundt 500 liter og dybden er 1.033 mm dersom du måler langs gulvet. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

   

  Pris og levering på elbilen Mercedes EQC

  Elbilen har et høyt utstyrsnivå på standardutgaven, og du finner utstyr som MULTIBEAM LED, parkeringssensorer, elektrisk bakluke, KEYLESS-GO og 4MATIC firehjulstrekk som standardutstyr.

  Vi har biler for rask levering på lager, hvis du ønsker å bestille din EQC i dag.

  Se pris og kampanje på Mercedes EQC her.

  mercedes eqc interiør
  Lekkert interiør med MBUX multimediasystem og 10,25″ skjermer  som standard. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

   

  Tilhengerfeste, takstativ og ekstrautstyr til elbilen

  Mercedes EQC kan bestilles med elektrisk tilhengerfeste som kan trekke tilhenger opptil 1.800 kg. Ellers kan bilen utstyres med memoryseter for fører og passasjer, kjøreassistentpakke, 360-graders kamera, Burmester lydanlegg og mye mer.

  Se mer utfyllende produktinfo om EQC her.

  Ønsker du takstativ eller skiboks? Bilen er nemlig godkjent for taklast inntil 75 kg som gir deg muligheten til å kunne sette på enten takstativ eller skiboks.

  Mercedes-Benz EQC
  Elbilen fra Mercedes, EQC, Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

   

  Mercedes EQC bagasjerom

  Med en lengde på 4.762 millimeter og en høyde på 1.624 millimeter er dette en bil med gode plassforhold.

  Bagasjerommet byr på rundt 500 liter og har en dybde på 1.033 millimeter dersom man måler langs gulvet. Legger du ned baksetet vil du få 1.460 liter til disposisjon.

   

  Se flere funksjoner på elbilen i denne videoen:

   

  Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes EQC? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

   Kilde: Daimler Media, Teknisk Ukeblad