fbpx
Nye Vito

Nye Vito er klar for bestilling

Ventetiden har vært lang, men nå er endelig nye Vito klar for bestilling. Den vil være å se på norske veier første halvår i 2024. Vito har vært den populære, trofaste og praktiske bilpartneren for tusenvis av kvalitetsbevisste håndverkere helt siden første generasjon ble lansert på midten av 1990-tallet. Den nye Vito’en er enda mer attraktiv enn noen gang med sitt nye interiør- og eksteriørdesign, i tillegg til enda mer komfort, sikkerhet og funksjonalitet.

 

Nytt utvendig design

Et av nye Vito sine høydepunkt, er et oppgradert utseende. Den elegante fronten er forkrommet og med ekstra glans, i tillegg til kromlisten på lamellene gir dette radiatorgrillen et særegent utseende som løfter kvalitetsinntrykket flere hakk. De adaptive MULTIBEAM LED-frontlyktene gir enestående sikt enten det er på motorveier, landeveier eller i bytrafikk. De tilpasser seg trafikksituasjonen og lyser opp veien ved hjelp av intelligente lysfunksjoner.   Vito speilpakke gir deg elektrisk innfellbare sidespeil. I tillegg får du automatisk dimmefunksjon når du kjører i mørket. Den automatiske dimmefunksjonen i bakspeilet reduserer sjansen for at du blir blendet av trafikken bak.

 

Et funksjonelt interiør

Det nye interiørdesignet i Vito er oppgradert og preget av funksjonalitet og digitalisering. Som standard er fører- og passasjersete oppvarmet, med lengdejustering og korsryggstøtte.

Et ergonomisk multifunksjonsratt er standard og kombinerer innovativ betjeningskomfort med et attraktivt design. Ved hjelp av touch control-knappene i ratteikene kan du betjene de viktigste kjørefunksjonene, som for eksempel cruise control, navigasjon og infotainment, uten å løfte hendene fra rattet.

Den nåværende versjonen av MBUX med 10,25 tommers berøringsskjerm gir deg et intelligent og utvidbart multimediesystem med en berøringsskjerm som byr på en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.

Nye Vito er også utstyrt med et attraktivt kombiinstrument med en 5,5 tommers fargeskjerm som forbedrer ergonomien og frisker opp førermiljøet visuelt. Kombiinstrumentet gir blant annet omfattende informasjon om bilens driftsstatus og menyene betjenes enkelt via knappene på multifunksjonsrattet.

Lasterommet er utstyrt med LED-lyslister. Tallrike belysningselementer forbedrer belysningen av bilens interiør og av omgivelsene. LED-teknologien har lavt strømforbruk og en lang levetid.

 

Oppvarmet Multifunksjonsratt. FOTO: Mercedes-Benz

 

Prioritert sikkerhet

Sikkerheten er også prioritert i nye Mercedes-Benz Vito. Nye Vito byr på avanserte sikkerhetsfunksjoner som tretthetsovervåker, kollisjonsforebygging, blindsoneovervåking og filskiftevarlser, og du kan være trygg på at du er godt beskyttet på veien.

Ved hjelp av 360-graders kamera, får du full oversikt over omgivelsene, og når du skal manøvrere trange steder eller parkere bilen. Lameraet har en 3D-surroundvisning som gir deg full oversikt over hele området rundt Vito’en din, også fra fugleperspektiv og under vinduslinjen.

Et sikkerhetsmoment som omhandler lasten du har med deg, er Vito’ens skinnesystem for forankring både i lasteromsgulvet og festeskinner i sideveggene. Vito’en har blant annet sammenleggbare lastsikringer som er permanent festet til lasterommet, og som gjør det lettere å sikre lasten. Sikrer man lasten fra å skli eller velte beskyttes både lasten og lasterommet fra materiell skade.

 

FOTO: Mercedes-Benz

 

 

Lakkportefølje nye Vito med 5 nye farger

Nye Vito og eVito kommer med hele fem nye farger. Disse er:

  • Alpine grå (standard lakk)
  • Vintage blå (standard lakk)
  • Hightech sølv (metallic)
  • Sodalith blå (metallic)
  • Kalahari gull (metallic)

 

 

Les mer om nye Vito her

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon!