Mercedes-Benz C-klasse Coupé

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Imponerende utseende

Kunsten å gjøre et sterkt inntrykk består i å være attraktiv og dynamisk på samme tid. Det er en kunst som C-Klasse Coupé mestrer til perfeksjon.

Eksteriør – så sporty som den ser ut

Det ytre kan være mer spennende enn mye annet. Det er eksteriøret til C-Klasse Coupé et bevis på.

Dens formspråk forener C-Klasse-familiens sportslig-elegante linjer med coupeens skrånende silhuett og kompakte proporsjoner. Frontens lavtliggende luftinntak med integrerte kjørelys gir allerede en forsmak på bilens sportslige karakter. Grillen med to lameller og svart tredimensjonalt rutegitter viser med all tydelighet at den vil frem. Dette inntrykket følges opp av den pilformede designen langs sidene. Skulderlinjenes flytende coupéform munner ut i den korte, sportslige hekken med integrerte baklys og LED blinklys. Her henspeiler dessuten diffusoren på bilens dynamiske kjøretøykonsept. Lettmetallfelger er obligatorisk på C-Klasse Coupé; designen forsterker det sportslige uttrykket til denne Mercedes-Benz-modellen.

mercedes-benz-c-class-coupe_c205_wallpaper_08_1920x1200_08-2015
mercedes-benz-c-class-coupe_c205_wallpaper_07_1920x1200_08-2015

Interiør – så eksklusivt som det føles

Utvendig fremstår C-Klasse Coupé som en gjennomført sportslig-dynamisk bil. Denne stilen er konsekvent videreført i den elegante kupeen hvor en klar linjeføring, utsøkte håndverksmessig utførte kvalitetsmaterialer og en intuitiv plassering av alle betjeningselementer ved første blikk beviser at dette er en Mercedes-Benz som tilhører den unge generasjonen.

Dashbordet er inndelt i flere nivåer med et kraftig horisontalt preg; de forniklede, tredimensjonale rørinnfattede instrumente virker markante. Foruten det sportslige 3-eikede rattet er girspaken trukket med nappaskinn. Tre- eller aluminiumdekor kompletterer den uimostålige interiørstilen i C-Klasse Coupé

Ta gjerne kontakt med en av våre kundebehandlere om du ønsker mer informasjon.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 435 400,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en C-Klasse