Mercedes-Benz GLC coupé

Verdt å se

Mercedes-Benz TV

Enestående karakterstyrke

Nye GLC Coupé er en kombinasjon av SUV-ens kraftfulle form og coupeens dynamiske linjer. Resultatet er en bil som er en opplevelse i seg selv. Eksteriøret har progressive linjer som følges av blikket, mens kupeen har en spennende design som er til å ta og føle på.

Eksteriør – kultivert og atletisk

eksterior

Nye GLC Coupé har en sportslig silhuett som strutter av smidige krefter og som viser at listen er lagt høyt når det gjelder design. Karosseriets brede skuldre og de horisontalt orienterte baklyktene gir bilen en selvsikker og sterk look.

Diamantgrillen med den midtplasserte stjernen og en lamell understreker bilens sportslige stil. Dette er bare en av mange detaljer som gjør at bilen overbeviser på alle områder, fra taklinjen til den kraftfulle hekken og de 18-tommers lettmetallfelgene (standard).


Interiør – dynamisk ned til minste detalj

interior
De ytre egenskapene til nye GLC Coupé gjenspeiles også i dens indre. Her kombineres materialer av høy kvalitet med fascinerende design og eksklusivt utstyr. Kupeen har en atmosfære som i høy grad utstråler både individualitet og eksklusivitet.

Standard ARTICO seter og myke overflater gleder både fører og passasjerer og gir kupeen en spesielt høy verdiutstråling. Midtkonsollen har rene og moderne linjer, mens dekorelementer i sort pianolakkfinish bidrar til det flott preget. Det horisontale dekorelementet i sølvkrom i instrumentpanelet understreker den progressive karakteren til nye GLC Coupé.

Den dynamiske designen har enda mer å by på. Denne bilen har mer oppbevaringsplass og flere fleksible løsninger enn noen annen sportscoupé. Når baksetene er slått ned, rommer bagasjerommet hele 1205 liter.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 662 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en GLC-Klasse