Mercedes-Benz GLE-Klasse – Coupé

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Enestående smidig, uvanlig imponerende

Kultivert sportslighet i stor stil. Opplev det beste fra bilens verden i en ny, fascinerende form; moderne luksus fra Mercedes-Benz. Utstråling som en GLE. 
Smidig og elegant som en Coupé. Nye GLE Coupé får mer ut av terrenget.


Med GLE Coupé inntar Mercedes-Benz for første gang segmentet for full-size sport-utility coupe-modeller. Designen kombinerer SUV- og coupe-elementer, kjøreegenskapene ytelser og smidighet. Resultatet er en type bil som ikke tidligere har eksistert, for mennesker som vil gjøre inntrykk.GLE Coupé er en vellykket sammensmelting av SUV og Coupé. Designen utstråler sportslighet og overlegenhet. Coupé har proporsjoner som gjør at den bevisst skiller seg ut fra GLE-Klasse. Den er hele 77 millimeter bredere og 96 millimeter lengre, men samtidig 28 millimeter lavere, noe som gjør at den står både imponerende og sportslig lavt på veien.

Nye GLE Coupé har en ekspresjonistisk form og en klarhet i uttrykket som gir deg som fører en fascinerende utstråling. Forbered deg på at folk vil snakke om deg. Motstand er nytteløst.

  • Med en oppsiktsvekkende ny design utløser hekken på nye GLE Coupé stor begeistring. Den horisontale linjeføringen blir ekstra tydelig med de brede lyktene.
  • Et innovativt trekk er at nummerskiltadapteren er integrert i den kraftige hekkstøtfangeren med beskyttelsesplate i kromfinish på undersiden.
  • Fra siden er det i tillegg til taklinjen som skråner mykt mot hekken, særlig den lange akselavstanden, korte overheng og SUV-typiske kledninger på hjulbuene og over sideskjørtkledningen som gjør bilen attraktiv.
  • En radiatorkledning med enkeltlamell, typisk for en Mercedes-Benz Coupé, preger frontdesignen. En annen ting som gjør inntrykk, er panseret med sine potente powerdomes.
mercedes-benz-gle-c292_wallpaper_04_1920x1200_03-2015
mercedes-benz-gle-c292_wallpaper_05_1920x1200__01-2015

Sportslig som en coupé, rommelig som en SUV. I interiøret i nye GLE Coupé finner man det beste fra begge verdener. Luksuriøst ekstrainnslag sørger for eksklusiviteten som er typisk for Mercedes-Benz.

  • Blant disse luksusinnslagene er ionisering av inneluften, som fås som tilleggsutstyr. Dette tiltaket har en forfriskende virkning og bedrer luftkvaliteten i kupeen betydelig.
  • Dører med ekstra vid åpningsvinkel og den høye sittestillingen sørger for bekvem innstigning og høy romkomfort.
  • I likhet med den horisontale linjeføringen på instrumentpanelet og i dørene understreker standardleverte sportsseter, multifunksjonsratt i skinn og store dekorelementer i aluminium eller, om ønskelig, i tre eller pianolakk den sportslige karakteren på en elegant måte.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 978 400,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en GLE