fbpx

C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse er en av de mest solgte modellene til Mercedes-Benz. Dette er den nyeste generasjonen og den er sportsligere og mer dynamiske enn noensinne.

Samtidig er komforten ivaretatt og den nyeste teknologien er på plass.

Mercedes-Benz C-Klasse sedan

Mercedes-Benz C-Klasse sedan har et eksteriørdesign med vekselspill mellom stramme linjer og store, rolige flater som speiler de suverene tekniske egenskapene.

Motorer med blant annet 48V EQ-Boost teknologi som gir lave utslipp, men spreke ytelser.

Dersom du ønsker enda bedre fremkommelighet, finnes 4MATIC firehjulstrekk som et alternativ til bakhjulstrekk-systemet.

Du kan lese mer om Mercedes-Benz C-Klasse sedan her.

Kampanje på Mercedes-Benz C-Klasse sedan finner du her.

Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn

Mercedes-Benz C-Klasse vil som Sedan, komme i ny utgave i løpet av våren 2021. C-Klasse er en mellomstor stasjonsvogn. Her kan du velge mellom flere drivlinjer som blant annet bensin-, diesel og plug-in hybrid som vil komme senere.

4MATIC firehjulstrekk er tilgjengelig alternativ på flere av drivlinjene.

Dette er den nyeste generasjonen av Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn. Med sportslig og dynamisk karakter er C-klassen en god kombinasjon mellom det luksuriøse og det morsomme.

Du kan lese mer om Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn her.

Kampanje på Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn finner du her.

Mercedes-Benz C-Klasse plug-in hybrid

Mercedes-Benz C-Klasse plug-in hybrid er en ladbar hybrid med hvor du kan velge mellom to drivlinjer. Den ene er en kombinasjon av diesel og elektrisk motor og leveres i både sedan og stasjonsvogn. Den har en total systemeffekt er på 306 hestekrefter og 700 dreiemoment Nm.

Det er et høyt utstyrsnivå fra standard på C-Klasse plug-in hybrid. Elektrisk rekkevidde for modellene fra 2019 var opptil 55 km på sedan og opptil 53 km på stasjonsvognen etter WLTP, mens C-Klasse hybriden som skal komme på et senere tidspunkt skal ha opptil 100 km rekkevidde (WLTP).

Kampanje på Mercedes-Benz C-Klasse hybrid finner du her.

Her kan du lese mer om Mercedes-Benz C-Klasse plug-in hybrid.

Mercedes-Benz C-Klasse coupé

Bilen har en kort og sportslig hekk med lekre LED baklys. En diskret diffusor skaper et sportslig preg på bilens bakende.

Diamantgrillen i front gir det eksklusive preget C-Klasse coupé fortjener.

Mercedes-Benz C-Klasse coupé har et hav av ekstrautstyr. Blant annet kan du velge MULTIBEAM LED lys, COMAND Online navigasjon og heldigitale instrumenter.

Med tilvalg som designo interiør, ambient lighting og et godt utvalg farger, vil bilen få det preget du ønsker.

Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet

Med nyeste generasjon av Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet er modellen mer elegant og sportslig enn noen gang.

For å redusere vind og støy kan du trykke på bryteren for AIRCAP. Da kommer det opp en vindlamell på frontruten, og vindskjermen bak hodestøttene i baksetet heves. Luften ledes dermed i større grad over kupeen.

Mercedes-Benz C-Klasse cabriolet har elegante linjer helt fra diamantgrillen og LED frontlyktene, over det lange panseret og til hekkpartiet med avrundet bakre støtfanger.

Modellen leveres kun med stofftak, noe som virkelig setter preget på en cabriolet. Med taket på er det godt og lunt inne i bilen, men når du tar av taket kan du virkelig slippe solen inn.

Dersom varmen ikke er med deg finner du ekstrautstyr som AIRSCARF. Dette sørger for at du kan kjøre med taket nede hele året. Varme som kommer ut av nakkestøttene og du slipper den typiske trekken i nakken og bakhodet.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz C-Klasse? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Nicoline Collett

  Nicoline Collett
  Selger personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Andre Schermann

  André Schermann
  Selger personbil
  Mob: 957 47 875
  Send e-post til André