fbpx

E-Klasse

Mercedes E-Klasse

Mercedes E-Klasse er den mestselgende modellen i historien til merket, og kan på mange måter kalles en av kjernemodellene. 

Den tiende generasjonen E-Klasse så dagens lys i 2016 og representerte et appellerende design og høy kvalitet. Her kan du lese mer om den nyeste versjonen som har fått vesentlige oppdateringer i utgavene sedan og stasjonsvogn.

E-Klasse finnes som sedan, stasjonsvogn, All-Terrain, plug-in hybrid, coupé og cabriolet. Alle utgavene med unntak av All-Terrain og plug-in hybrid leveres som hissige AMG-modeller.

Mercedes E-Klasse sedan

Mercedes E-Klasse sedan er luksuriøs, intelligent, komfortabel, men også sportslig. For bedre fremkommelighet kan den også leveres med 4MATIC firehjulstrekk.

Motorvariantene er det mange av, og modellen leveres med både bensin- og dieselmotorer, men også som plug-in hybrid.

Av utstyr har du et hav å velge mellom. Eksempelvis kan du velge MULTIBEAM LED-lys som gjør en utmerket jobb i mørket. Interiøret er eksklusivt med utstyr av høy kvalitet, og viser seg fra en innovativ side med blant annet Widescreen Cockpit som består av to displayer på 12,3 tommer.

Her kan du lese mer om modellen.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse sedan finner du her.

Mercedes E-Klasse stasjonsvogn

Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn kan tilby god plass til alle passasjerer. Her kan du velge mellom flere drivlinjer som blant annet bensin-, diesel og plug-in hybrid. Sistnevnte modell kan du lese mer om her.

Dersom du ønsker bedre fremkommelighet er  4MATIC firehjulstrekk tilgjengelig som alternativ på flere av drivlinjene.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn finner du her.

Mercedes E-Klasse plug-in hybrid

Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid får du som sedan og stasjonsvogn. Her kan du velge mellom bensin- eller dieselmotor i kombinasjon med elektrisk motor (avhengig av karosseri).

Her kan du lese mer om Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse sedan plug-in hybrid finner du her.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid finner du her.

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er stasjonsvognen med trekkene fra en SUV. Luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL gir en høyere bakkeklaring og 19″ felger som standard gjør bilen tøffere.

Rundt om bilen finner du detaljer som gjør at All-Terrain skiller seg ut fra en vanlig E-klasse. Skjermer i plastikk som strekker seg fra bakenden til fronten på bilen beskytter mot riper i lakken. Off-road grill og luftinntak i frontfangeren passer godt med resten av designspråket til Mercedes-Benz sine SUVer.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain finner du her.

Mercedes E-Klasse Coupé

Bestilling av Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 2021 har åpnet. Den kan nå også leveres som AMG E 53 4MATIC+. Mercedes-Benz E-Klasse Coupé forventes i Norge i løpet av juni. 

De største forandringene du vil legge merke til befinner seg på frontpartiet, hvor de nye LED-frontlysene har fått et flatere design som strekker seg gjennom den nye A-formede diamantgrillen.

Ren og kraftfull linjeføring, kombinert med sportslige detaljer gjør fortsatt E-Klasse Coupé til et ekte stilikon og modellen har derfor også forblitt en skikkelig entusiast-bil. Det sportslige designet og opplevelsen følges fra utsiden til innsiden i alle detaljer, som seg hør og bør på en bil som dette.

Her kan du lese mer om Mercedes E-Klasse Coupé.

Mercedes E-Klasse Cabriolet

Bestilling av Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet 2021 har åpnet. Modellen kan leveres som AMG E 53 4MATIC+. De første bilene forventes i Norge i løpet av juni. 

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet har samme fundament med E-Klasse sedan og stasjonsvogn, men dette er en ekte entusiast-modell med spesielt særpreget design som for eksempel todørs-design som mange bilglade har lagt sin elsk på. 

Du gjenkjenner raskt bilens Cabriolet-karakter med modellens elegante silhuett som gir et desto mer mer langstrakt inntrykk når taket er åpent. Sett fra siden har også bilen perfekte proporsjoner og rene flater som skaper den enestående designen. Fronten er særdeles sportslig med to powerdomes på panseret som understreker bilens krefter, mens den lave frontstøtfangeren gir et visuelt inntrykk av at bilen ligger lavt over veien.

Cabrioleten byr på god plass for deg og dine passasjerer, og du får selvsagt den elegante atmosfæren som forventes, og som minner om en eksklusiv Gran Turismo. Enten du velger å ha taket oppe eller nede, så er bilen en opplevelse i både estetikk og komfort.

Her kan du lese mer om Mercedes E-Klasse Cabriolet.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz E-Klasse? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa

  Even Thorgersen

  Even Thorgersen
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 939 10 000
  Send e-post til Even