E-Klasse

Mercedes-Benz E-Klasse

Mercedes-Benz E-Klasse er den mestselgende modellen i historien til merket, og kan på mange måter kalles en av kjernemodellene. 

Den tiende generasjonen E-Klasse så dagens lys i 2016 og representerte et appellerende design og høy kvalitet. Her kan du lese mer om den nyeste versjonen som har fått vesentlige oppdateringer i utgavene sedan og stasjonsvogn.

E-Klasse finnes som sedan, stasjonsvogn, All-Terrain, plug-in hybrid, coupé og cabriolet. Alle utgavene med unntak av All-Terrain og plug-in hybrid leveres som hissige AMG-modeller.

Mercedes-Benz E-Klasse sedan

Mercedes-Benz E-Klasse sedan er luksuriøs, intelligent, komfortabel, men også sportslig. For bedre fremkommelighet kan den også leveres med 4MATIC firehjulstrekk.

Motorvariantene er det mange av, og modellen leveres med både bensin- og dieselmotorer, men også som plug-in hybrid.

Av utstyr har du et hav å velge mellom. Eksempelvis kan du velge MULTIBEAM LED-lys som gjør en utmerket jobb i mørket. Interiøret er eksklusivt med utstyr av høy kvalitet, og viser seg fra en innovativ side med blant annet Widescreen Cockpit som består av to displayer på 12,3 tommer.

Her kan du lese mer om modellen.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse sedan finner du her.

Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn

Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn kan tilby god plass til alle passasjerer. Her kan du velge mellom flere drivlinjer som blant annet bensin-, diesel og plug-in hybrid. Sistnevnte modell kan du lese mer om her.

Dersom du ønsker bedre fremkommelighet er  4MATIC firehjulstrekk tilgjengelig som alternativ på flere av drivlinjene.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn finner du her.

Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid

Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid får du som sedan og stasjonsvogn. Her kan du velge mellom bensin- eller dieselmotor i kombinasjon med elektrisk motor (avhengig av karosseri).

Her kan du lese mer om Mercedes-Benz E-Klasse plug-in hybrid.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse sedan plug-in hybrid finner du her.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn plug-in hybrid finner du her.

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er stasjonsvognen med trekkene fra en SUV. Luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL gir en høyere bakkeklaring og 19″ felger som standard gjør bilen tøffere.

Rundt om bilen finner du detaljer som gjør at All-Terrain skiller seg ut fra en vanlig E-klasse. Skjermer i plastikk som strekker seg fra bakenden til fronten på bilen beskytter mot riper i lakken. Off-road grill og luftinntak i frontfangeren passer godt med resten av designspråket til Mercedes-Benz sine SUVer.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain finner du her.

Mercedes-Benz E-Klasse coupé

Denne modellen er et svært godt eksempel på den nye designfilosofien. Takket være en ren og kraftfull linjeføring kombinert med sportslige detaljer kan E-Klasse Coupé regnes som et ekte stilikon.

Hver enkelt proporsjon er helt perfekt, fra den sportslige og markante fronten og den stilrene sidedesignen til den atletiske og muskuløse hekken.

Bilen fremstår som gjennomført sportslig. Den unike og grasiøse taklinjen strekker seg elegant bakover til den atletiske hekken. Dette skaper en moderne og imponerende estetikk.

Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet

Designen til nye E-Klasse Cabriolet kjennetegnes av en elegant silhuett som gir et enda lettere og mer langstrakt inntrykk når taket er åpent. Sett fra siden skaper perfekte proporsjoner og rene flater en enestående design, som også fremhever bilens cabriolet-karakter.

Fronten er særdeles sportslig med to powerdomes på panseret som understreker bilens krefter, mens den lave frontstøtfangeren gir et visuelt inntrykk av at bilen ligger lavt over veien.

Den sjenerøse kupeen til cabrioleten har plass til fire personer og utstråler en elegant atmosfære som minner om en eksklusiv Gran Turismo. De gode plassforholdene og den stilfulle designen med elegante og sportslige detaljer overbeviser passasjerene enten taket er åpent eller lukket.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz E-Klasse? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

Kontakt oss gjerne for mer informasjon

Nicoline Collett

Nicoline Collett
Selger personbil
Mob: 976 67 183
Send e-post til Nicoline

Selger Mercedes-Benz Per Ottar Skaldebø

Per Ottar Skaldebø
Selger personbil
Mob: 988 23 095
Send e-post til Per Ottar

Vegard Olsen

Vegard Olsen
Selger personbil
Mob: 918 10 768
Send e-post til Vegard

Einar Smith-Hansen

Einar Smith-Hansen
Salgsleder personbil
Mob: 924 18 900
Send e-post til Einar