E-klasse AMG

Mercedes-AMG E-Klasse

Ren råskap fra AMG E43 til AMG E63 S. Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMG sin verden.

Mercedes-AMG E43

Mercedes-AMG E43 4MATIC leveres både som sedan og stasjonsvogn. Dette er en bil som kombinerer sportslighet og ytelse på en helt unik måte. Den setter dermed standarden i sitt segment.

Diamantgrillen med kromstifter, AMG frontskjørtet inkludert luftinntak, frontsplitter i sølvkrom og sorte flics definerer den selvsikre fronten til Mercedes-AMG E 43 4MATIC.

Sett fra siden legger man øyeblikkelig merke til de markante 19″ felgene i 5-dobbelteikedesign og navnetrekket “BITURBO 4MATIC” på forskjermene. AMG-sideskjørtet og hekkskjørtet med diffusorlook og to forkrommede doble enderør, som er så typisk for AMG, understreker den sportslige estetikken ytterligere.

Med 295 kW (401 hk) og 520 Nm kaster den 3,0 liters V6-biturbomotoren nye Mercedes-AMG E 43 4MATIC fremover, fra 0 til 100 km/t på bare 4,7 sekunder – og dét ytterst energieffektivt med lavt forbruk.

Firehjulsdriften AMG Performance 4MATIC får kraften ned på asfalten og fordeler den med 31 prosent på forakselen og 69 prosent på bakakselen.

AMG-sportsunderstellet er basert på AIR BODY CONTROL og tilpasser dempingen av hjulene til den faktiske kjøresituasjonen på en intelligent måte – komfortabelt eller sportslig eller midt i mellom, alt etter ønske. Denne totalpakken har det samme som deg: Et kontinuerlig driv og stor fleksibilitet.

Da er det bare å sette foten på AMG sportspedalene, så står alt under din kommando.

Mercedes-AMG E63 og E63S

Mercedes-AMG E63 4MATIC+ leveres både som sedan og stasjonsvogn. En 4.0 liters V8 BITURBO motor med 571 hk i E63 og 612 hk i E63 S skyver bilen i en voldsom fart.

E63: 571 hk og 750 Nm
E63S: 612 hk og 850 Nm

Den fullt variable dreiemomentfordelingen – fra firehjulsdrift til bakhjulsdrift – sørger for utmerket veigrep skreddersydd til den givne situasjonen. Og dette veigrepet er nødvendig! For i E63 S er kraften enorm.

Plassen reflekterer alltid designet. I den nye Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ hvisker de sjenerøse og klare linjene ut grensene mellom funksjonalitet og følelser. Bilens profil er full av dynamikk og taklinjen har en sporty og flat linje.


Bakenden legger vekt på bilens bredde og fremhever E 63 S sine dynamiske attributter. Med sitt store lastrom er E 63 S en svært dyktig operatør langt unna racerbanen også. Den forener det det daglige og praktiske kravet sammen med prestasjonsbehov på unik måte. Nok plass til å imøtekomme alle dine ambisjoner.

Vil du ha brosjyre eller tilbud på en Mercedes-AMG, kontakter du oss helt uforpliktende her:

André Jaskiewicz
Selger personbil
Mob: 977 64 100
Send e-post til André

Nicoline Collett
Selger personbil
Mob: 976 67 183
Send e-post til Nicoline