Chat with us, powered by LiveChat

E-klasse AMG

Mercedes-AMG E-Klasse

Ren råskap fra AMG E 53 til AMG E 63 S. Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMG sin verden.

Mercedes-AMG E63 og E63S

Mercedes-AMG E63 4MATIC+ leveres både som sedan og stasjonsvogn. En 4.0 liters V8 BITURBO motor med 571 hk i E63 og 612 hk i E63 S skyver bilen i en voldsom fart.

E63: 571 hk og 750 Nm
E63S: 612 hk og 850 Nm

Den fullt variable dreiemomentfordelingen – fra firehjulsdrift til bakhjulsdrift – sørger for utmerket veigrep skreddersydd til den givne situasjonen. Og dette veigrepet er nødvendig! For i E63 S er kraften enorm.

Plassen reflekterer alltid designet. I den nye Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ hvisker de sjenerøse og klare linjene ut grensene mellom funksjonalitet og følelser. Bilens profil er full av dynamikk og taklinjen har en sporty og flat linje.


Bakenden legger vekt på bilens bredde og fremhever E 63 S sine dynamiske attributter. Med sitt store lastrom er E 63 S en svært dyktig operatør langt unna racerbanen også. Den forener det det daglige og praktiske kravet sammen med prestasjonsbehov på unik måte. Nok plass til å imøtekomme alle dine ambisjoner.

Vil du ha brosjyre eller tilbud på en Mercedes-AMG, kontakter du oss helt uforpliktende her:

Nicoline Collett Selger personbil

Nicoline Collett
Selger personbil
Mob: 976 67 183
Send e-post til Nicoline

Einar Smith-Hansen

Einar Smith-Hansen
Salgsleder personbil
Mob: 924 18 900
Send e-post til Einar