Chat with us, powered by LiveChat

S-klasse Cabriolet

Mercedes S-klasse cabriolet

Mercedes S-Klasse Cabriolet har en fremragende design med spennende detaljer.

mercedes s-klasse cabriolet

Eksteriør Mercedes S-Klasse Cabriolet

Et av høydepunktene på nye S-Klasse Cabriolet er den stramme kalesjen som gir bilen en coupélignende og dynamisk silhuett når taket er lukket. Også sett bakfra har bilen et harmonisk utseende, der glassruten føyer seg sømløst inn i helheten. Er kalesjen åpen, legger du straks merke til samspillet mellom innvendig og utvendig design.

Et annet høydepunkt er diamantgrillen med Mercedes-stjernen som dominerer frontpartiet med sitt luksuriøse preg. Sett fra siden har bilen en lav og tilbaketrukket kupé og en skrånende “dropping line” som gir bilen et sportslig og uttrykksfullt utseende. Bak fremheves bilens bredde av flate baklykter i LED-teknikk.

Lettmetallfelger og støtfanger bak med diffusor er andre utvendige høydepunkter som understreker bilens sportslige nærvær. Intelligent Light System med Swarovski-krystaller (tilleggsutstyr) iscenesetter nye S-Klasse Cabriolet på en særdeles imponerende måte. De eksklusive krystallene gir en helt spesiell dag- og nattdesign.

mercedes s-klasse cabriolet

Interiør Mercedes S-Klasse cabriolet

Interiøret viderefører det elegante eksteriøret. Kupeen har en enestående atmosfære av luksus og eksklusivitet. Du kan fryde deg over en kupé som er like innbydende enten du kjører med taket åpent eller lukket.

S-Klasse Cabriolet stråler ikke bare utvendig, men også innvendig. Bilen har et helt spesielt lyskonsept som er basert på LED-teknologi. Komfortbelysningen består av syv ulike farger og fem dimmesoner som gir et svært variert lysbilde som kan tilpasses ditt behov og humør.

Utsøkte setetrekk i skinn, nappaskinn eller designo eksklusivt nappaskinn med usedvanlig behagelige overflater kompletterer fargespillet og formene på en enestående måte. Du kan velge blant seks interiørfargekonsepter for å gi kupeen akkurat det utseendet du ønsker.

Ergonomiske skinnseter med svært fleksibel justering og setevarme og seteklimaanlegg (tilleggsutstyr) sørger for komfort på et svært høyt nivå. Sammen med multifunksjonssportsrattet fremhever setene det sportslige preget i kupeen.

mercedes s-klasse cabriolet

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: