fbpx

SLC

Mercedes SLC

Mercedes SLC med sportslig design utvendig og innvendig, og fem ulike motoralternativer.

Eksklusivitet

Materialene er av eksklusiv kvalitet, omhyggelig utvalgt og satt sammen. Den sportslige designen er ergonomisk og intelligent innrettet. Referanser til bilsport finnes på førerplassen i form av et multifunksjons-sportsratt i nappaskinn som er avflatet nede, og sportsseter med integrerte hodestøtter. Metalloverflater i sølvkrom og en midtkonsoll i børstet aluminium fremhever den sportslige karakteren til SLC.

mercedes slc

Eksteriør på Mercedes SLC

Kult-roadsteren understreker sitt sportslige nærvær. Nye generasjon SLC viser seg som en fullblods roadster med langt panser, tilbakelent kupé og kort hekk.

Fronten er maskulin og sportslig og gir nye generasjon SLC et kraftfullt inntrykk, også når den står i ro. Dette inntrykket forsterkes ytterligere av den moderne lysteknikken og LED Intelligent Light System.

Hekken defineres av kraftfulle proporsjoner med muskuløse skjermer. Den bakre støtfangeren med sort diffusor og integrerte enderør gir et tydelig signal om det kjøredynamiske potensialet til nye generasjon SLC.

mercedes slc

Interiør i Mercedes SLC

De elegante detaljene omfatter blant annet forkrommede betjeningselementer i forbindelse med Memory-pakken eller hovedenheten med smale sølvfargede dekorelementer mellom knappene.

Midtkonsollen er grensesnittet mellom føreren og bilen. I tillegg til dens rent tekniske funksjon, har den en eksklusiv utforming av betjeningselementene som setter et flott preg på kupeen.

Også den nye generasjonen sportsratt med perforering i gripeområdet (standard) og DIRECT SELECT-girvelgeren med SLC-preging i forbindelse med 9G-TRONIC understreker den sportslige og elegante atmosfæren. Sportssetene (standard) i spennende design og nye farger er utseende- og komfort messige høydepunkter.

mercedes slc

Motorer

Du kan velge mellom en diesel- og fire bensinmotorer i Mercedes SLC:

  • SLC 250, diesel, R4, 150 kW, 204 hk
  • SLC 180, bensin, R4, 115 kW, 156 hk
  • SLC 200, bensin, R4, 135 kW, 184 hk
  • SLC 300, bensin, R4, 180 kW, 245 hk
  • AMG SLC 43, V6, 270 kW, 367 hk
mercedes slc

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: