Mercedes-Benz GLS-Klasse

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Et imponerende nærvær

Det finnes noen få mennesker som evner å dominere enhver situasjon kun med sitt blotte nærvær. Og det finnes nye Mercedes-Benz GLS. Den trekker alles øyne mot seg fra første øyeblikk. Fronten med powerdomes gir et energisk inntrykk, mens den markante silhuetten strutter av selvtillit. Den kraftfulle hekken avrunder det hele.

Eksteriøret til Mercedes-Benz GLS understreker bilens eleganse og klasse. Den moderne designen har klare og harmoniske trekk, samtidig som den fremhever bilens kraftfulle linjer.
Fremfor alt fronten på Mercedes-Benz GLS utstråler et tydelig nærvær. Dette skyldes kraftige støtfangere med gitterstruktur, en SUV-typisk beskyttelsesplate på undersiden samt panser med kraftfulle powerdomes. Den høyreiste radiatorkledningen med midtplassert Mercedes-stjerne og to plastisk formede lameller understreker bilens SUV-karakter og høye kvalitet.

Nye muligheter for individualisering, for eksempel store AMG lettmetallfelger med brede skjermer, tilfører GLS også et preg av eksklusiv dynamikk. Kromdekorelementer over sidevinduene, på de øvre dørkledningene og på sideskjørtene fremhever det elegante formspråket.

Hekken til GLS er særdeles unik. For eksempel baklyktedesignen som er helt uten sidestykke. Støtfanger med ny underdel viderefører den spenstige designen.

mercedes-benz-gls_x166_wallpaper_06_1920x1200_09-2015

Fargekonseptet til Mercedes-Benz GLS omfatter utstyrsfargene ingefærbeige, krystallgrå, espressobrun, sadelbrun, perlesort og sort og understreker sammen med lekre detaljer det luksuriøse helhetsinntrykket som kupeen gir.
Smale rammer i sølvkrom rundt det store mediedisplayet, knappene på multifunksjonsrattet og betjeningselementene for setejustering i dørene vitner også om den høye kvaliteten. AMG dekorelementer (tilleggsutstyr) i karbon / sort klaverlakk og dekorelementer i sort klaverlakk gir et tidsriktig uttrykk.

Med elementer fra AMG Line interiør eller Line EXCLUSIVE interiør kan du dessuten sette et enda mer sportslig eller luksuriøst preg på kupeen til Mercedes-Benz GLS.

GLS varebil pris ink. lev. Oslo fra kr 859 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en GLS-Klasse