fbpx

GLS

Mercedes-Benz GLS

Nye Mercedes-Benz GLS er både større og mer innovativ enn forgjengeren. Dette er S-Klassen innen SUV-segmemtet. 4MATIC firehjulstrekk og kraftige motorer sørger for at fremkommeligheten er ypperlig.

Med en lengde på 5.207 mm og en bredde på 1.956 mm er det ingen tvil om at det er god plass her. Bilen leveres som 7-seter fordelt på tre seterader. Alle er elektrisk justerbare og selv de som sitter bakerst vil oppleve romslighet og komfort.

Les mer om Mercedes-Benz GLS her!

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+

Dette er den sportsligste versjonen av GLS. Her finner du en 4-liters V8 motor på 612 hestekrefter og 850 Nm. På toppen av det sitter det et 48-volts mildhybridsystem hvor den elektriske motoren supplerer 22 hestekrefter og 250 Nm i korte perioder. Det gjør at 0 til 100 km/t tas på 4,2 sekunder.

Firehjulstrekksystemet 4MATIC+ og luftfjæring er standard på denne modellen. Utvendig er det lett å skille AMG-versjonen fra den vanlige med store luftinntak og AMG-spesifikk grill.

Her kan du lese mer om GLS 63 AMG.

Mercedes-Maybach GLS

Med Maybach-modellen åpner vi dørene til en verden av eksklusivitet. Maybach-modellene er de mest eksklusive modellene fra Mercedes-Benz.

Baksetene kan gjøres om til liggende seter ved hjelp av den elektriske justeringen. Klimatiserte massasjeseter er standard og sørger for ekstra komfort.

Bilen leveres med en 4-liters V8 motor på 558 hestekrefter under navnet Mercedes-Maybach GLS 600.

Les mer om Mercedes-Maybach GLS her!

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz GLS? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Per Ottar Skaldebø

  Salgssjef personbil
  Mob: 988 23 095
  Send e-post til Per Ottar

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa