Mercedes-Benz E-klasse – Cabriolet

Verdt å se

Høydepunkter Mercedes-Benz TV

Et fascinerende skue

Med eller uten tak – nye E-Klasse Cabriolet tiltrekker seg oppmerksomhet.
Ikke rart med en bil som setter en ny målestokk i dette segmentet. Kupeen fører disse ambisjonene videre, med en ny linjeføring og en romfølelse du bare finner i ganske få kabrioleter.

Eksteriør – perfeksjon i ekstraklasse

Denne kabrioleten er unik. Dens elegante kabrioletsiluett og eksklusive ytre med det klassiske stofftaket virker luksuriøs og sportslig. Den nyutformede fronten, den kraftige skulderlinjen og den muskuløse hekken setter nye standarder for innovativ kabrioletdesign.

Det storslagne frontpartiet i nye E-Klasse Cabriolet, med generøst dimensjonerte luftinntak og loddrette elementer i støtfangeren, gir en helt ny tolkning av det karakteristiske ansiktet med fire “øyne”. Radiatorgrillen med 1 lamell, rombegitter og stjernen i midten gir en mer helhetlig dynamikk og er en bekjennelse til sportslighet.

Det helelektriske stofftaket og den optisk utvidede hekken med nye tofargede baklykter med LED-teknikk sørger for klassiske og umiskjennelige kabrioletproporsjoner. Takenheten kan åpnes eller lukkes i løpet av ca. 20 sekunder, og det ved en kjørehastighet på opptil 40 km/t. På kort avstand er det også mulig å betjene takmekanismen via fjernkontrollen i nøkkelen.

mercedes-benz-e-class-convertible-a207_wallpaper_05_1920x1200_03-2013

Interiør – innovativ komfortteknologi

Innvendig videreføres eksteriørdesignen helt konsekvent. Cockpiten oser av sportslighet, med luftdyser i silver shadow, nytt 3 rørs kombiinstrument og instrumentpanel med integrert fargedisplay. Nye E-Klasse Cabriolet er et paradeeksempel på at innovativ teknologi kan gjøre hver eneste kjøretur til en opplevelse. En rekke nyttige systemer gjør livet behagelig i kupeen, som forøvrig overbeviser med en linjeføring og en romfølelse som ikke mange kabrioleter kan vise til.

Siden det er aller best å kjøre åpen bil når man er flere om det, får opptil fire personer plass i komfortable, skålformede enkeltseter med integrerte hodestøtter.
De nye materialene i setetrekket og interiøret holder høy kvalitet og håndverksmessig standard.

Den aerodynamiske designen og det innovative AIRCAP-systemet, som kan leveres etter ønske, sørger for at passasjerene nesten ikke merker noe til forstyrrende luftvirvler. Støyen er merkbart redusert, så for- og baksetepassasjerer kan snakke sammen selv om taket er nede.

Dekorelementene i slipt aluminium og de nye interiør- og kontrastfargene lar det gå et friskt pust gjennom interiøret. Den nye kombinasjonen av dyphavsblått og silkebeige er bare ett av åtte forskjellige fargemiljøer som står til utvalg.

Pris på forespørsel.

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en E-Klasse