fbpx

E-Klasse Coupé

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé

Takket være perfekte proporsjoner og atletiske stilelementer vekker E-Klasse Coupé oppsikt – på en diskret og elegant måte.

Eksteriør

E-Klasse Coupé er et svært godt eksempel på den nye designfilosofien til Mercedes-Benz.

Takket være en ren og kraftfull linjeføring kombinert med sportslige detaljer kan E-Klasse Coupé regnes som et ekte stilikon. Hver enkelt proporsjon er helt perfekt, fra den sportslige og markante fronten og den stilrene sidedesignen til den atletiske og muskuløse hekken.

E-Klasse Coupé fremstår som gjennomført sportslig. Den unike og grasiøse taklinjen strekker seg elegant bakover til den atletiske hekken. Dette skaper en moderne og imponerende estetikk.

Den elegante diamantgrillen, MULTIBEAM LED-frontlyktene (tilleggsutstyr) og den lave frontstøtfangeren danner en markant frontdesign som understreker de typiske coupé-linjene til Mercedes-Benz. Det tidløse og moderne eksteriøret omfatter også store lettmetallfelger samt designelementer i krom og aluminium. Også det senkede AGILITY CONTROL-understellet understreker bilens sportslige utseende.

Interiør

Kupeen til E-Klasse Coupé fremstår som uvanlig romslig. Med fire fullverdige seter passer den perfekt for lengre kjøreturer – helt i tråd med tradisjonen til de eksklusive Gran Turismo-modellene. Bilens sportslige og elegante utforming med spennende detaljer og førsteklasses bearbeiding overbeviser alle de fire personene i bilen.

Interiøret har en gjennomgående høy kvalitet, med en såkalt wrap around-effekt som gjør kupeen enda mer innbydende. Widescreen-førerplassen (tilleggsutstyr), bestående av to 12,3-tommers displayer samt Touch Control-knapper på rattet, er et fascinerende høydepunkt som inviterer deg inn i en digital verden.

Interiøret kjennetegnes videre av en stil som er både diskret og sportslig.
Designelementer som ventilasjonsdyser i turbinfinish samt sportsseter med integrert hodestøtte setter et stilfullt preg på kupeen.

mercedes e-klasse coupe

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: