fbpx

E-klasse Cabriolet

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Nye Mercedes E-Klasse Cabriolet tiltrekker seg oppmerksomhet.

Mercedes E-Klasse cabriolet – Eksteriør

Designen til nye E-Klasse Cabriolet kjennetegnes av en elegant silhuett som gir et enda lettere og mer langstrakt inntrykk når taket er åpent. Sett fra siden skaper perfekte proporsjoner og rene flater en enestående design, som også fremhever bilens cabriolet-karakter.

Fronten til nye E-Klasse Cabriolet er særdeles sportslig. To powerdomes på panseret understreker bilens krefter, mens den lave frontstøtfangeren gir et visuelt inntrykk av at bilen ligger lavt over veien.

Hekkens elegante former sørger for at nye E-Klasse Cabriolet tar seg strålende ut også sett bakfra. Den muskuløse bakskjermen setter et markant og smidig preg på bilen, mens uttrykksfulle LED-baklykter imponerer med mange nyanser og et enestående lysbilde.

Interiør

Den sjenerøse kupeen til nye E-Klasse Cabriolet har plass til fire personer og utstråler en elegant atmosfære som minner om en eksklusiv Gran Turismo. De gode plassforholdene og den stilfulle designen med elegante og sportslige detaljer overbeviser passasjerene enten taket er åpent eller lukket.

Eksklusive designelementer som friskluftdyser i turbinfinish samt åpenporet tredekor som leveres som tilleggsutstyr – for eksempel lysebrun alm eller nattsort ask – omslutter passasjerene på alle kanter. Denne omsluttende effekten skaper en behagelig atmosfære som du kan tilpasse ytterligere ved hjelp av mye flott utstyr.

Widescreen-førerplassen (tilleggsutstyr) har to 12,3-tommers displayer under en gjennomgående glassplate samt Touch Control-knapper på rattet du kan bruke for å entre den digitale bilverdenen.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: