fbpx

S-Klasse

Mercedes-Benz S-Klasse

Mercedes-Benz S-Klasse er flaggskipet i modellrekken og er modellen med et enormt fokus på komfort og teknologi. Med det banebrytende multimediasystemet MBUX og luksuriøse materialer er S-Klasse en opplevelse for seg selv. 

Det er flere nye sikkerhetselementer å finne som blant annet frontkollisjonspute for baksetepassasjerene (tilvalg). De nye lyktene, DIGITAL LIGHT SYSTEM (tilvalg), kan prosjektere farevarsler på bakken foran deg. Mercedes-Benz S-Klasse finnes i kort og lang utgave.

Les mer om Mercedes-Benz S-Klasse her!

Mercedes-Benz E-Klasse sedan

Mercedes-Benz E-Klasse sedan er luksuriøs, intelligent, komfortabel, men også sportslig. For bedre fremkommelighet kan den også leveres med 4MATIC firehjulstrekk.

Motorvariantene er det mange av, og modellen leveres med både bensin- og dieselmotorer, men også som plug-in hybrid.

Av utstyr har du et hav å velge mellom. Eksempelvis kan du velge MULTIBEAM LED-lys som gjør en utmerket jobb i mørket. Interiøret er eksklusivt med utstyr av høy kvalitet, og viser seg fra en innovativ side med blant annet Widescreen Cockpit som består av to displayer på 12,3 tommer.

Her kan du lese mer om modellen.

Kampanje på Mercedes-Benz E-Klasse sedan finner du her.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz S-Klasse? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Per Ottar Skaldebø

  Salgssjef personbil
  Mob: 988 23 095
  Send e-post til Per Ottar

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa