fbpx
korona

Informasjon om koronaviruset/COVID-19

Kjære kunder, informasjon om koronaviruset / covid-19

Oppdatert 14. februar 2022.

Vi ber fortsatt alle våre kunder om å ha lav terskel for å avlyse eller utsette sin verkstedtime ved dårlig form, eller mistanke om smittefare. Vi er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet.

Butikken holder åpent som normalt og du er hjertelig velkommen. Du kan også nå våre salgsavdelinger digitalt og på telefon i ordinære åpningstider dersom du heller foretrekker det.

Hva gjør jeg hvis jeg har påvist corona eller har luftveissymptomer og har time på verkstedet?
Vi ønsker at det skal være trygt for våre kunder og ansatte i våre lokaler, så vi ser helst at du da flytter din time. Vi er selvfølgelig behjelpelig med å flytte timen din. *Etter nærmere avtale kan du eventuelt levere bilen og benytte vår nøkkelautomat. Se retningslinjer om isolasjon her:

Hvilke rutiner gjelder når jeg leverer bilen min på verksted nå?
Vi fortsetter hensynet til folkehelsen for våre kunder og medarbeidere. Vi fortsetter derfor rutiner for renhold og desinfisering av våre lokaler, og ikke minst din eiendom.  Din bil beskytter vi med ratt-trekk og ekstra hygiene tiltak. Så det skal være trygt å levere din bil til oss.

Du kan levere bilen din trygt ved å benytte vår nøkkeldropp
Vi har fortsatt nøkkeldropp som du kan benytte deg av dersom det er ønskelig. Det foreligger en god beskrivelse på hvor du finner nøkkeldropp og hvordan du benytter deg av den. Ta kontakt med serviceavdelingen, så hjelper de deg med beskrivelsen.

Her kan du finne svar på flere ofte stilte spørsmål:

 

Kontakt kundesenteret ved spørsmål:

Telefon
+47 23 37 65 00

E-post
post@erikarnesen.no