Mercedes CLA Coupe

Linjelekker – Her er Mercedes CLA Coupé

Når Mercedes CLA Coupé ble introdusert i 2013 var dette en designperle uten like. Med den nye modellen har Mercedes videreført designet og arven til CLA. Her er nye Mercedes CLA Coupé.

Mercedes CLA Coupe
Nye Mercedes CLA Coupé er en linjelekker firedørs coupé. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

En merkbart større bil

Mercedes CLA Coupé er basert på MFA 2 plattformen hvor du også finner A- og B-Klasse. Det er den minste plattformen Mercedes-Benz har hvor drivlinjen baserer seg på frem- og firehjulstrekk. Allikevel har CLA vokst så mye at dette ikke er en liten bil lenger.

Nye CLA Coupé er faktisk 2 mm lengre og 2 cm bredere enn dagens C-Klasse sedan. Når vi i tillegg kan fortelle at bagasjerommet er på 460 liter mot C-Klasse sedan sine 455 liter forstår man at bilen har vokst betraktelig.

Mercedes CLA Coupe
Det er merkbart at den nye CLA Coupé har blitt en større bil. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Premium bil til under en halv million

Startprisen på Mercedes CLA Coupé er 427.900,-. Med AMG-pakke og det mest nødvendige utstyret skal du klare å komme på under 500.000,- med de rette kampanjene, selv med en CLA 200-motor.

Se vår kampanje på Mercedes CLA Coupé!

Mercedes CLA Coupe
Med de riktige kampanjene kan du få en CLA 200 Coupé til under 500.000,-. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Teknologi

Vår Mercedes CLA Coupé har AMG utstyrslinje og er godt utstyrt. Den har MULTIBEAM LED hovedlys som vi også finner i de dyrere modellene. Med disse lysene kan du i hovedsak ha på langlysene hele tiden da LED-diodene sørger for å ikke lyse på motgående trafikk.

I tillegg er bilen utstyrt med de store skjermene og MBUX. Ved hjelp av kommandoen «Hey Mercedes» kan du for eksempel styre temperatur, bytte radiokanal eller ringe. Navigasjonen med Live Traffic Information er svært god og med projeksjon via Head-Up displayet kan du lett finne veien.

Ellers finner du kjøreassistentpakke med selvkjøring, Burmester Surround Soundsystem og Panorama på denne bilen.

Mercedes CLA Coupe interior
Interiøret i Mercedes CLA Coupé er påkostet og fullt av teknologi. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

Her finner du produktinformasjon på Mercedes CLA Coupé

 

Motorer

Den nye CLA Coupé leveres med en rekke bensin- og dieselmotorer. I vår bil har vi valgt CLA 180 motoren på 136 hestekrefter. Dersom du oppgraderer til CLA 200 vil du få 163 hestekrefter uten den altfor store prisdifferansen. Da vil 0-100 km/t reduseres fra 9,4 til 8,2 sekunder.

Ønsker du toppversjonen kan CLA 35 AMG bestilles med 306 hestekrefter.

Mercedes CLA Coupe
CLA 180 og CLA 200 vil nok bli de mest populære motorene i Norge, men dersom du ønsker å skille deg ut er CLA 35 AMG bilen du bør gå for. Foto: André Jaskiewcz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Se våre kampanjer på Mercedes CLA Coupé!

 

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz CLA Coupé? Da kontakter du oss helt uforpliktende her: