fbpx

Hvorfor velge Mercedes-service hos et merkeautorisert verksted ved service 5 + år?

Ved å velge service hos et Mercedes-Benz verksted, har du en ekstra trygghet for at bilen blir ivaretatt og sjekket av fagfolk med rett kompetanse og kunnskap om din Mercedes-Benz. Våre ansatte er spesialister på Mercedes-Benz, og gjennomgår kursing og videreutdanning jevnlig. I tillegg til at de har tilgang til spesialverktøy og fabrikkens systemer tilgjengelig ved behov.

 

Ved å følge bilens service og vedlikeholdsprogram får du både en mer trafikksikker bil i tillegg til at du holder også bilens verdi oppe og kan sørge for et enklere og tryggere salg til en bedre pris. Når du har full servicehistorikk (FSH) beviser det at bilen har fulgt autorisert Mercedes-Benz service hele veien.

 

Om bilen mangler regelmessig service, vil dette ha betydning for levetiden både på deler, men også bilen generelt. Det kan være fristende å utsette en reparasjon, men det kan koste deg dyrt. Ta kontakt med oss så snart du oppdager selv den minste skade, så skal våre eksperter hjelpe deg.

 

Mercedes-Benz tilbyr et skreddersydd servicetilbud til deg som eier en Mercedes-Benz som er fem år eller eldre. Dette tilbudet kaller vi «Service 5 år +». Våre beste fagfolk utfører service med det beste utstyret og til en konkurransedyktig pris.

 

FOTO: Erik Arnesen Helsfyr

 

Hvilken service trenger min Mercedes-Benz?

De fleste Mercedes-Benz personbiler har et serviceintervall på et år eller 25.000 km (det som kommer først). Mercedes-Benz sitt serviceprogram deles inn i to ulike typer service, som gjennomføres annethvert år, A-service og B-service. I tillegg er det anbefalt at man bytter bremsevæske annethvert år.

 

Innimellom kan det likevel dukke opp behov for ytterligere service-operasjoner. Flere av Mercedes-Benz bilmodellene indikerer dette med et tall etter bokstaven for hver service, for eksempel A5 eller B3. Denne kombinasjonen av bokstav og tall kan for eksempel indikere at automatgirolje må skiftes eller at tennplugger på byttes.  Er du usikker på hvilken service bilen din trenger i tillegg til vanlig A- eller B-service, ta kontakt med oss, så gir vi deg et prisestimat på hva servicen vil koste.

 

 

Hva gjøres på en Mercedes-Benz A- og B-service når bilen er over fem år gammel?

Mercedes-Benz verkstedet følger alltid produsentens serviceskjema for alle Mercedes-Benz biler. Alle de ulike modellene og hver service har et eget skjema med ulike punkter som skal kontrolleres og sjekkes som blant annet under bilen, understell, bremser, dekk, motorrom, interiør, eksteriør og lys.

I tillegg til alt dette, byttes motorolje og oljefilter, pollenfilter (B-service), og eventuelt andre filter avhengig av bilmodell. Om produsenten har kommet med tilleggspunkter eller oppdateringer, vil dette også kontrolleres. Du kan alltid være trygg på at vårt verksted kun benytter originale deler, slik at din bil forblir en Mercedes-Benz.

 

Lojalitets-bonus

Ved å gjennomføre service hos et merkeautorisert Mercedes-Benz verksted, får du ikke bare konkurransedyktig pris, tilgang på våre beste fagfolk med rett kompetanse med rett utstyr. I tillegg får du også tilgang til et av verdens aller beste mobilitetsprogrammer – Mobilo. Mobilitetsprogrammet hjelper deg å komme deg videre i hele Europa om du opplever teknisk feil, en ulykke eller et mindre uhell. Denne fornyes gratis ved hver service hos et våre Mercedes-Benz verksted.