Chat with us, powered by LiveChat
Mercedes A 35 AMG

Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Mercedes lanserer tidenes minste AMG modell. Her er A 35!

Dette lille råskinnet er i salg for første gang og har en 2.0 liters bensinmotor med fire sylindre og turbo. Med et dreiemoment på 400 Nm og hele 306 hk gjør den unna 0 -100 km/t på 4,7 sekunder. Bilen har en AMG Speedshift 7G dual-clutch girkasse som skal fordele kreftene og toppfarten vil bli sperret på 250 km/t. A35 AMG har 4MATIC, som betyr at bilen har firehjulstrekk som standard.

 

Mercedes A 35 AMG
Mercedes A 35 AMG kommer med en 2.0 liters bensinmotor på 306 hk og 400 Nm. Foto: Mercedes-AMG

 

Sportslige kjøremoduser og god lyd

De ulike kjøremodusene «comfort,» «sport», «sport +» og «individual» som gir deg mulighet til å skreddersy din egen kjøremodus kjenner vi fra tidligere og heter «DYNAMIC SELECT». I tillegg er det også en ny kjøremodus på A35, kalt «slippery». Formålet til denne kjøremodusen er å optimalisere bilen for glatte forhold. I praksis betyr det en flatere momentkurve og færre krefter og at girskiftene vil være tidligere og mer forsiktige for å gi mer stabilitet under slike forhold. Fordi dette er en AMG har A35 også fått flere forbedringer rundt oppheng og understell, bremser og styring, og eksosanlegget har fått en lyddempende flap som vil gjøre bilen mindre bråkete dersom det er ønskelig i «comfort» modus. For den som er opptatt av lyd, blir motorlyden betydelig hissigere i «sport» og «sport+» modusene.

 

Mercedes A 35 AMG
Med aerodynamikk-pakke får du ekstra spoiler på bagasjeluken og to små vinger på frontfangeren slik som på denne bilen. Foto: Mercedes-AMG

 

Performance seter og detaljer fra C 63 AMG

Du vil kjenne deg igjen interiørmessig i den nye A-klassen, og den bærer preg av sportslig fokus. Det utrolig stilige AMG rattet i nappaskinn med perforerte gripsoner er standard og du har mange muligheter med de nye knappene på rattet. Dette vil du kunne kjenne igjen fra C63 AMG. Du har muligheter for å få performance seter i bilen og den kommer også med AMG track pace, en datalogger som kan gi deg rundertider og mulighet til å kunne se hvordan du har kjørt rundt en eventuell bane.

Blogginnlegg: Monsterbilen GLC 63 S Coupé

Mercedes A 35 AMG
Med ratt fra de råeste AMG-modellene og performance seter er interiøret i Mercedes A 35 AMG et fullferdig AMG-interiør. Foto: Mercedes-AMG

 

Startpris på 652.900,- og høyt utstyrsnivå

Når det kommer til utstyr har den også fått en god del som standard. Deriblant A- klassens nye MBUX system med to heldigitale skjermer, Thermotronic automatisk klimaanlegg, LED performance kjørelys, parkeringspakke med ryggekamera og speilpakke med elektrisk innfellbare speil vil være standard.

Eksteriørmessig har den fått ny AMG-grill, merker på siden, takspoiler, to store potter bak og en markant diffusor. A35 AMG har et bredere felgutvalg og mulighet for AMG aerodynamikk-pakke, som gir spoilere i frontfanger og bakluke.

Bilen er nå i salg og har en startpris på 652.900,- ink frakt og levering. Vi har bil i bestilling som kommer i februar 2019. Spør oss gjerne om denne!

Se våre kampanjer!

 

Vi tar gjerne kontakt med deg! Legg inn din kontaktinfo her: