mercedes evito tourer

Mercedes-Benz eVito Tourer – Elektrisk rekkevidde opptil 421 km (NEDC)

Mercedes-Benz eVito Tourer er en elektrisk flerbruksbil som fyller rekken mellom eVito og eSprinter. Utseendet er likt som resten av Vito-familien, men under panseret finner du en elektrisk motor istedenfor den tradisjonelle forbrenningsmotoren.

Kjøreegenskapene og rekkevidden oppfyller behovet til mange, enten det er for shuttle kjøring eller annen persontransport.

mercedes evito tourer
Med en rekkevidde på 421 kilometer (NEDC) dekker bilen mange behov for næringer som driver med persontransport. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

eVito Tourer rekkevidde og effekt

Rekkevidden på den elektriske eVito Tourer er 421 kilometer (NEDC). Bilen har en effekt på 204 hestekrefter og et dreiemoment på 362 Nm. Toppfarten er 140 km/t, men med mulighet til å kunne utvide til 160 km/t.

Bilen leveres med framhjulstrekk, og energien lagres i et lithium-ion batteri som går langs gulvet på bilen.

mercedes evito tourer
Bilen har en effekt på 204 hestekrefter og et dreiemoment på 362 Nm. Det gir en toppfart på 140 km/t (mulighet å oppgradere til 160 km/t). Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

Les mer om den elektriske flerbruksbilen Mercedes-Benz EQV her!

Hurtiglading er standard

Mercedes-Benz eVito Tourer har hurtiglading med opptil 110 kW. Det gjør at bilen kan lades fra 10 – 80 % på under 45 minutter. Den tilgjengelige batterikapasiteten er på 90 kW/t.

Takket være muligheten til å kunne justere regenerering under kjøring, så lades batteriene også mens du kjører. Med hendlene bakpå rattet kan du justere hvor mye du ønsker at bilen skal regenerere når du går av gassen. I tillegg vil bilen lade batteriene når du bremser.

mercedes evito tourer
Med hurtiglading på 110 kW kan bilen lades fra 10 – 80 % på under 45 minutter. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

God plass

Siden batteriet er plassert under gulvet, så er plassen i lasterommet/kupéen god. Det er også flere fleksible seteløsninger som gjør bilen enda mer praktisk. Du kan få opptil 9 seter, og det er også muligheter for å plassere setene slik at du sitter ansikt mot ansikt.

Bilen kan bestilles i to lengder:
– Vanlig lengde: 5.140 mm
– Ekstra lang: 5.370 mm

mercedes evito tourer interiør
Batteriet er plassert under gulvet, noe som gir god plass i lasterommet/kupéen. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

Kilde: Daimler Media

 

Vil du ha mer informasjon om Mercedes-Benz eVito Tourer? Da kontakter du oss helt uforpliktende her: