fbpx
Mercedes-Benz S 560 Coupé

Mercedes S-Klasse S 560 4MATIC Coupé – Sportslig og elegant luksus

Med en lang historie og rykte som en av verdens beste biler, er det mange grunner til å bli betatt av Mercedes S-Klasse Coupé.

Her kan du lese om S 560 utgaven hvor betegnelsen «560» er gjeninnført fra de gamle 560 SEC modellene.

Mercedes-Benz S 560 Coupé
Elegante linjer på Mercedes S 560 Coupé. LED-lysene foran er med Swarovski-krystaller. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr | Bildet er tatt på Fornebu.

 

Førsteklasses kjøremaskin

Mercedes S-Klasse Coupé er den mest luksuriøse fireseters coupéen du får fra Mercedes-Benz.

«Med sin umiskjennelige, eksklusive design og førsteklasses materialer med ekstremt høyverdig appell i interiøret, representerer den nye S-Klasse Coupé og S-Klasse Cabriolet vår tolkning av moderne luksus. På toppen av det har begge de luksuriøse fireseterne den nyeste banebrytende teknologien fra S-Klassen» – sier Britta Seeger, styremedlem i Daimler AG med ansvaret for Mercedes-Benz Car Sales.

Mercedes-Benz S 560 Coupé
Baklyktene har OLED-teknologi og skaper en fin dynamikk i bakpartiet. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr | Bildet er tatt på Fornebu.

 

Sterk motor hentet ut fra AMG-modellene

I Mercedes S 560 Coupé benyttes en 4-liters AMG-motor på 469 hk og 700 Nm. Dette er en V8-motor med fokus på miljøet hvor den deaktiverer fire sylindre når du ikke trenger de.

Når du setter bilen i Sport+ vil V8-motoren virkelig våkne til live med mengder av lyd og spraking fra eksosanlegget. Akselerasjonen fra 0 til 100 går unna på 4,6 sekunder.

Mercedes-Benz S 560 Coupé Interiør
Lekkert interiør i Mercedes S 560 Coupé. Nytt AMG-ratt er mer intiutivt å bruke. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

 

Massasjeseter og Swarovski LED-lys

Utstyrslisten på S-Klasse Coupé er lang. Bilen vi kjørte har blant annet AMG-line, Kjøreassistentpakke, elektriske seter med massasjefunksjon, LED-lys med Swarovski krystaller og Burmester 3D surround soundsystem.

Følelsen av at dette er en bil som har «alt» er definitivt tilstede. Med Night Vision systemet på bilen fanger infrarøde kameraer fanger opp objekter vi ikke ser i mørket. For eksempel om det kommer et menneske eller et dyr ut i veien kan man oppdage dette lenge før du selv hadde sett de. Med andre ord et bra sikkerhetselement i Norge hvor vi som kjent er preget av mørke vintre.

Mercedes-Benz S 560 Coupé Interiør
Elektriske seter med hukommelse, kjøling og massasjefunksjon. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

En S 560 Coupé er akkurat hva du forventer fra en Mercedes

Mercedes S 560 4MATIC Coupé er en bil som gir deg følelsen av å kjøre det beste fra to verdener. Du har komforten og luksusen som bare en S-klasse kan ha, kombinert med sportsligheten fra V8-motoren som gir fra seg mye effekt og helt riktig lyd. Hvis du ikke har særskilte behov for plass eller høyde på bilen, så kan vi konkludere med at dette er bilen som har «alt».

 

Les mer om våre kampanjer!

Kilde: Mercedes-Benz

Vi tar gjerne kontakt med deg! Legg inn din kontaktinfo her: