fbpx
mercedes vito varebil

Mercedes-Benz Vito varebil – Kvalitet i arbeid

Mercedes-Benz Vito varebil er en solid støttespiller. Varebilen er et viktig redskap for deg og din bedrift, og for mange er varebilen selve arbeidsplassen. Da er det viktig at du sitter i et miljø som du trives ekstra godt i.

Når du velger varebil, så velger du en bil som bedriften kan identifisere seg med, og som følger de samme kvalitetskravene. «Er du opptatt av kvalitet i arbeid, er du som Mercedes-Benz» – Mercedes-Benz

mercedes vito varebil
Mercedes-Benz Vito får du i tre forskjellige lengder – kort, lang og ekstra lang. Dette er den lange utgaven. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Ekstrautstyret setter prikken over i`en

En bil som skiller seg ut fra de andre vekker mer oppmerksomhet for deg og din bedrift. Vi synes varebiler er skikkelig kult og har derfor skapt flere helt egne og unike Vito varebiler. Tre av disse kan du se her – den helt nye røde, den grå, og klassikeren med vinterkamuflasje.

Kamuflasje-Vitoen har frontbøyle, ekstralys, panserbeskyttelse, 20″ aluminiumsfelger og foliering. På en varebil som allerede skiller seg ut, synes vi det var helt riktig ekstrautstyr for å virkelig sette prikken over i`en.

mercedes vito varebil
Med frontbøyle, ekstralys, panserbeskyttelse og 20″ aluminiumsfelger får Mercedes Vito et tøffere preg. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Mercedes-Benz Vito er en komfortabel varebil

Mercedes-Benz er kjent for god komfort, og når du setter deg inn i en Vito vil du med en gang merke at dette er en påkostet varebil. Mercedes vet at Vito-kunden er kvalitetsbevisst, og det merkes både på kvaliteten på materialbruken og komfortnivået i kupéen.

Dersom du velger automatgir vil girspaken være plassert på rattet slik som på de øvrige Mercedes-Benz modellene. Det gjør at du slipper å slå kneet bort der hvor girspaken vanligvis er.

Her finner du mer informasjon om Mercedes-Benz Vito (2020)!

mercedes vito varebil
Mercedes-Benz Vito er en komfortabel varebil som du sitter behagelig i. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Mercedes-Benz Vito i forskjellige lengder og mål

Du får Mercedes-Benz Vito i forskjellige lengder og mål som deles inn i A1, A2 og A3. I tabellen kan du se hvor mye utgavene kan romme.

A1 | Kompakt A2 | Lang A3 | Ekstra lang
Lasteflate 3,97 m2 4,38 m2 4,76 m2
Lasteromsvolum 5,5 m3 6.0 m3 6,6 m3
Lasteromslengde 2.586 mm 2.831 mm 3.061 mm
Maks. nyttelast 1.346 kg 1.316 kg 1.281 kg

De store døråpningene og den lave lastekanten sørger for at inn- og utlasting blir mer praktisk. Flere skilleveggløsninger og et fleksibelt sikringssystem byr på allsidige variasjonsmuligheter i lasterommet.

Her finner du leasingkampanje på Mercedes-Benz Vito!

mercedes vito varebil
Dersom du velger V 119 4MATIC har du en kraftig varebil med god fremkommelighet. Foto: André Jaskiewicz | Erik Arnesen Helsfyr

 

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz Vito? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

    Kilde: Mercedes-Benz Norge