fbpx

Nye V-klasse klar for bestilling

Mercedes-Benz V-Klasse er klassenes mest komfortable bil, og er perfekt for den kvalitetsbevisste håndverkeren som ønsker litt ekstra luksus. Nye V-klasse har fått en nytt og oppgradert design både innvendig og utvendig.

V-klassen byr på en luksuriøs atmosfære, i tillegg til en unik kjøreopplevelse. Nivået på standardutstyr er høyt, i tillegg til at du kan skreddersy den nye V-klassen fra Mercedes-Benz etter dine spesifikke behov. V-klasse fra Mercedes-Benz har også enda mer komfort, i tillegg til teknologiske løsninger som bedrer sikkerheten.

 

Nytt utvendig design

Det er mye nytt ved det utvendig designet på nye V-klasse. Det mest fremtredende er kanskje grillen og støtfangeren foran. Avhengig av utstyrsnivå er blikkfanget enten stående Mercedes-stjernen på panseret, eller stjernemønsteret med en sentral Mercedes-stjerne i grillen. Bak er er det ny utforming på LED-lysene og støtfangeren. I tillegg tilbys nye V-klassen i nye karosserifarger og et utvalg nye felgdesign.

FOTO: Mercedes-Benz

Nytt interiør og design

V-klasse byr også på et moderne og intuitivt interiør. Med avansert teknologi og førsteklasses materialer tilbyr nye V-klasse en behagelig arbeidsplass for sjåføren. Nye V-klasse har fått et nytt design med blant annet ny utforming på LED-lysene og støtfanger. I tillegg har både grillen og støtfanger fått et nytt design som skiller seg ut. V-klassen tilbys også i flere nye karosserifarger og felgdesign. Funksjonene som MULTIBEAM LED, adaptive cruisecontrol, oppvarmet multifunksjonsratt og ambient lighting er standard. Sikkerhet har høy prioritet i Mercedes-Benz V-klasse, med funksjoner som blant 360-graders kamera og senterairbag mellom forsetene som standard.

Kort oppsummert tilbyr V-klasse den ideelle kombinasjonen av stil, ytelse, kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet.

Stilrent og luksuriøst design. FOTO: Mercedes-Benz

 

Teknisk data V-klasse – V 250 d / V 300 d

Motor: OM654 diesel

Slagvolum: 1950 cm3

Motoreffekt: 190 hk / 237 hk

Maks dreiemoment: 440 Nm / 500 Nm (+30 Nm)

Akselerasjon (0-100 km/h): 9.5 s / 7.4 s

WLTP kombinert CO2-utslipp: 231 – 189 g/km / 231 – 190 g/km

WLTP kombinert drivstofforbruk: 8.8 – 7.2 l/100 km og  / 8.8 – 7.2 l/100 km

Girkasse: 9G-TRONIC

Drift: Bakhjulsdrift (standard) / Firehjulsdrift (valgfritt)

 

FOTO: Mercedes-Benz

Les mer om nye V-klasse her

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon!