fbpx

Verkstedtime uten ventetid

Vårt autoriserte verksted for Mercedes-Benz, Erik Arnesen avdeling Rommen, har god kapasitet, og kan tilby deg verkstedtime raskt. Bestiller du time i dag til din person-, eller varebil, tar vi imot bilen din innen få dager. Vi tar imot alle typer Mercedes-Benz person- og varebiler. Vårt Ekspressverksted er sentralt lokalisert langs Riksvei 4 på Rommen. Verkstedet er bemannet opp, slik at du som kunde får time raskt, og slipper å vente flere uker på å få bilen din reparert.

 

Bestill time på vårt Ekspressverksted her

Erik Arnesen, Ekspress Service Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 OSLO

 

Om Erik Arnesen

Erik Arnesen AS er en autorisert merkeforhandler for Mercedes-Benz. Vi tilbyr salg av nye og brukte biler, samt verkstedtjenester. Erik Arnesen har utfordret bilmarkedet siden 1946. Vår misjon er å levere unike kundeopplevelser, hver gang. Et godt kundeomdømme er vår grunnleggende idé.

Vårt hovedanlegg ligger på Helsfyr i Oslo, mens Ekspressverksted på Rommen tilbyr verkstedtjenester for person- og varebil uten lange ventetider på ledige timer. Hos oss møter du spesialutdannede fagfolk som er spesialister på Mercedes-Benz. Vi kjenner Mercedes-Benz og følger produsentens krav og retningslinjer når vi utfører service og reparasjoner. Vi har også det siste innen teknologi og utstyr, og lang erfaring innenfor fagfeltet. Våre dyktige fagfolk tar stolthet i det arbeidet de gjør!

 

Hvorfor velge merkeverksted

Det gir deg flere fordeler dersom du velger du et autorisert merkeverksted når du skal ha bilen på service eller utføre reparasjoner.

For det første, har et autorisert merkeverksted spesialister som er eksperter på Mercedes-Benz. Vårt verksted kjenner din bil og vi benytter kun originale deler. I tillegg følger vi produsentens krav og retningslinjer.

Når du velger et autorisert Mercedes-Benz verksted opprettholder du også mobilitetsgarantien på din Mercedes-Benz. Mobilitetsgarantien er standard på alle Mercedes-Benz personbiler de to første årene og kan deretter forlenges gratis for ett år i forbindelse med vedlikehold hos Mercedes-Benz – i opptil 30 år. Mobilitetsgaranti er en utvidet sikkerhet om du måtte ha behov for det. Mobilitetsgarantien dekker kostnadsfri inntauing til nærmeste merkeverksted.

 

Bestill time på vårt Ekspressverksted her

Erik Arnesen, Ekspress Service Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 OSLO

 

 

Les mer om alle våre verkstedtjenester her