fbpx
Mercedes E-Klasse All Terrain

Nye Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain (2020)

I 2017 kom Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain på markedet som en helt ny utgave av modellrekken.

Med plastdetaljer rundt hele bilen for å være mer robust og et SUV-preget design, skiller All-terrain seg ut fra den vanlige E-Klasse stasjonsvognen.

Mercedes E-Klasse All Terrain
Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain er en røffere utgave som passer godt i terrenget. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

All-Terrain har oppdatert design og flere sikkerhetssystemer

Forandringene i eksteriøret er blant annet nye front- og baklykter, ny grill og oppdatert frontfanger. En annen ting som er nytt er at du endelig får nattpakke og sorte detaljer rundt om på lister og speil.

LED-lys er nå standard, og som tilleggsutstyr kan du velge MULTIBEAM LED med ULTRA RANGE langlys. Dette er lysene som lyser godt uten å blende motgående trafikk slik at du i prinsippet kan kjøre med langlysene på hele tiden, når det blir mørkt nok til det.

Flere sikkerhetssystemer har også fått en betydelig oppgradering. Nå er den adaptive cruise controllen enda bedre med rutebasert tilpassing av fart. Informasjon henter den fra LiveTraffic.

Dersom du i tillegg har valgt kjøreassistentpakke med styreassistent, så har denne også blitt mer brukervennlig. Tidligere var det nødvendig med en lett styrebevegelse for at bilen skulle forstå om føreren holdt på rattet eller ikke. Nå holder det med å bare holde på rattet.

Mercedes E-Klasse All Terrain
Nye baklykter og sorte detaljer rundt om er bare noen av de nye oppdateringene på eksteriørdesignet. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

Se mer informasjon på E-Klasse All-Terrain her

Lang skjermflate og MBUX

Det første du legger merke til i nye Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain er det nye rattet. Det har fått et nytt design og kontrollflatene har nå touchfunksjon. Den lange skjermflaten er nå standard i størrelsen 2 x 10,25″, men du kan fortsatt oppgradere til Widescreen Cockpit med sin størrelse på 2 x 12,3″.

Snart har alle nye Mercedes-Benz modeller multimediasystemet MBUX som standard, og E-Klasse All-Terrain er intet unntak. Det betyr at du kan bruke talekommandoen «Hey Mercedes» for første gang i en E-Klasse også.

Mercedes E-Klasse All Terrain interiør
Nytt ratt med touchfunksjon og knapper i sort høyglans. Nytt er også MBUX multimediasystemet. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

Kilde: Mercedes-Benz Media

 

Vil du ha mer informasjon om Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain? Da kontakter du oss helt uforpliktende her: