fbpx

Vi har leveringsklare elbiler for ethvert behov!

Det har kanskje aldri vært enklere å kjøpe og lease gode elbiler raskt og effektivt enn akkurat nå. Kompakte SUV-er og romslige sedaner, luksuriøst innredet med digitale løsninger, og med stor variasjon i tilhengervekt, rekkevidde og hjulsdrift. Finn din nye bil hos Erik Arnesen Helsfyr!

 

EQA: En Norgesvenn

EQA er den perfekte bilen for deg som bor i byen, men liker å ha muligheten til å kjøre elektrisk til hytta. Bilen er blitt hyllet for sine kvaliteter på snøtunge og kalde vinterdager, der den stødig og trygt tar deg fra byen til fjellhytta. Dette er en av grunnene til at den er blitt særlig populær her til lands, sammen med dens bakkeklaring på 20 centimeter og muligheter for både hengerfeste og takstativ. Den har også fått mye ros for sin imponerende hurtiglading fra 10 til 80 prosent på en halvtime – en egenskap som kommer godt med hele året! 

Interiøret oser av klassisk Mercedes-luksus, og kombinert med den store bredden og de høye sittestillingene er EQA en svært komfortabel bil for både sjåføren og passasjerene. 

Les mer om EQA her

mercedes eqa

 

EQB: Elektrisk syvseter

EQB kjennetegnes av romslighet, kjøreegenskaper og kvalitetsfølelse. Bilen har ikke hengerfeste, men har nok plass i bagasjerommet (465-1620 liter) til å få med deg alt du trenger av bagasje. Den kommer i to utgaver: 300 4MATIC og 350 4MATIC. Du kan merke forskjell på motorveien, men den mindre motoren gir deg likevel nok av krefter til en lavere pris, så her kan du velge ut ifra dine kjørevaner og behov. Begge har en rekkevidde på 419 kilometer.

Les mer om EQB her 

EQB

 

EQC: Praktisk familie-SUV

EQC er en praktisk familie-SUV som kombinerer kraft og rekkevidde med romslighet og god plass i bagasjerommet. Ved siden av høy rekkevidde (inntil 414 kilometer) og rask ladetid, har Mercedes lagt stor fokus på komfort. Så fort du har kommet deg ut på veien vil du merke at du sitter i en kvalitetsbil, da den er kjapp og lydløs. Huller i veien eller piggslitt asfalt vil du knapt merke på grunn av det effektive filteret i understellet. EQC kommer også med firehjulstrekk, om du går for 4MATIC-varianten. 

Les mer om EQC her

Mercedes EQC

 

EQE: En aerodynamisk perle

EQE byr på mange av de samme funksjonene som luksusmodellen EQS, men er en størrelse mindre. Rekkevidden er likevel på imponerende 600 kilometer (WLTP), og den kan hurtiglades med opptil 170 kilowatt. I likhet med luksusmodellen EQS er denne en aerodynamisk perle, designet for å prelle av seg alt av luftmotstand, med strømlinjeformer, optimaliserte hjul og spoiler i bagasjerommet. 

Les mer om EQE her

 

EQE SUV: Romslig og enkel å manøvrere

EQE SUV er Mercedes-Benz sin første helelektriske SUV, og er en av de mest romslige modellene i sin klasse. Med et bagasjerom på 520 liter (og hele 1675 liter om du legger ned baksetene), er du garantert å kunne ta med hele familien og den firbeinte på tur. Dessuten er EQE SUV både smidig og enkel å manøvrere, altså et perfekt valg om du er førstegangskjøper av enten SUV eller elbil. 

Les mer om EQE SUV her

EQE SUV fra Mercedes-EQ

 

EQS: Et nytt nivå

EQS er bilen som tar elektrisk mobilitet til et nytt nivå. Med en rekkevidde på hele 780 kilometer og en lang rekke luksuriøse detaljer og praktiske tilleggsfunksjoner, er EQS en bil som du fort forelsker deg i. Det aerodynamiske designet er en av grunnene til at EQS har så lang rekkevidde, da luftmotstanden er minimert, men bidrar også til å gi bilen et enkelt og smakfullt preg. EQS har vist seg å være svært pålitelig under Norges tøffe vinterforhold, og er like god i trange bygater og på parkeringsplasser. 

Les mer om EQS her

Ladebrikke elbil

 

EQS SUV: Luksus for hele familien

SUV-modellen til EQS kombinerer luksusen og de aerodynamiske egenskapene til sedanen med romfølelsen til en SUV. Bilen er designet for å ta deg på lange turer, med en rekkevidde på 616 kilometer, og at de lange strekningene skal være komfortable for hele familien. EQS SUV gir deg ekstra god beinplass, behagelige seter og høyde under taket, og et bagasjerom på opptil 2100 liter til de store feriene. Bilen kommer både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

Les mer om EQS SUV her

 

Leasingkampanje på elbil 

Erik Arnesen Helsfyr har et bredt utvalg leveringsklare elbiler. Hos oss får du hjelp til å finne bilen du trenger i den prisklassen du ønsker. Vi har stadig gunstige kampanjer på både leasing og kjøp av elbil.

Se vår oversikt over kampanjer her, eller kontakt oss for en hyggelig bilprat.